Om Oss

Om Oss

-The Lennartsson’s

Kort presentation Om oss

 

Jag och min familj bor i ett litet samhälle, Veberöd, alldeles i utkanten av Romeleåsen i Skåne. Familjen består av mig, Helene och min man Lars, våra fyra barn, våra finska lapphundar, våra lejonkaniner, guldhamstrar och vår härlige gamle katt som en gång kom övergiven och utsvulten till oss och fick ett hem. Förutom hunduppfödning i liten skala har vi också lejonkaninuppfödning, se www.helenel.webs.com. Vi har också haft guldhamsterungar och kattungar. Att se dessa små, små varelser - helt hjälplösa, att utvecklas och växa upp till friska glada individer, är helt fantastiskt och ett privilegium att få vara med om!

Våra hundvalpar som föds upp med familjen i vårt hem, är vid leverans vana att hanteras och vana vid allt annat förekommande i ett hem. De är också registerade i SKK, veterinärbesiktigade, vaccinerade, chipmärkta och avmaskade enligt program.

 

Förutom att vi har Romeleåsen "på knuten", har vi också Revingehed alldeles i närheten. Hundarna älskar förståss att få röra sig i naturen, det är ju deras rätta element.

Hundkurser jag gått:

 

  • SKKs uppfödarutbildning
  • SKKs genitikkurs
  • SKKs juridikkurs
  • SKKs "Berika din hunds vardag" med Karin Haglund
  • SKKs Hundsjukvård med Birgitta Backlund

Lejoncrona Kennel

-Uppfödning i liten skala av finsk lapphund

Tel. Hem: 046 - 80 08 8

Mobil: 0723 - 10 59 62